f64.ro%20

In urma cu ceva timp prezentam o metoda de “reparare” a butonului Home pentru iPhone prin folosirea alcoolului izopropilic, care s-a dovedit a fi o rezolvare atat pentru iPhone-ul meu cat si a altor persoane care au incercat aceasta metoda.

Astazi am descoperit pe net o metoda mai simpla pentru a face butonul Home sa functioneze mai bine, “calibrand” butonul in cateva secunde. Imediat ce am gasit articolul am trecut la treaba pe unul din deviceurile pe care le detin, si al carui buton Home nu are probleme foarte grave de functionare, dar are o mica intarziere de la atingere si pana la reactie(care nu s-a rezolvat nici dupa reinstalarea iOS-ului).

Metoda este cat se poate de simpla si chiar daca pare absurda pentru inceput, pot sa va spun ca in cazul meu chiar functioneaza si sunt foarte incantat de acest lucru.

1. Deschide una din aplicatiile stock ale telefonului, Calendar, Weather, Youtube, etc.

Deschide aplicatia

2. Odata deschisa aplicatia, apasa butonul Power pana apare mesajul ”Slide to Power Off”.

Apasa butonul Power

3. Imediat dupa ce apare sageata rosie impreuna cu mesajul ”Slide to Power Off”, da drumul butonului Power si apasa butonul Home pana cand aplicatia se inchide fortat si telefonul se intoarce la Home Screen.

Apasa butonul Home

Cu acestea fiind zise, butonul Home al ideviceului tau ar trebui sa functioneze mult mai bine si mai precis decat inainte.

© Copyright 2010 - 2016 Adrian Benea . All Rights Reserved.

HostVision HostVision HostVision
evomag.ro
%d bloggers like this: