Daca te-ai gandit sa iti schimbi poza, descrierea sau chiar sa iti stergi conturile pe retelele de socializare pe care le folosesti, nu mai trebuie sa “cauti” prin setari pana ajungi la meniul dorit. Cu Bliss Control treaba e foarte simpla. Tot ce trebuie sa faci este sa accesezi siteul dupa care sa selectezi optiunea dorita si serviciul de socializare(Facebook, Twitter, YouTube, LinkedIn, Flickr, Google+, etc.) pe care vrei sa faci modificarea. In momentul in care actionezi butonul GO, acesta te redirectioneaza automat direct in campul setarii dorite.

Bliss Control nu iti solicita nici un fel de identificare(username sau parola), nu trebuie sa iti creezi nici un cont ci doar te redirectioneaza rapid catre serviciul si setarea aleasa de tine. Functioneaza pe acelasi principiu ca si Notification Control despre care am scris aici. Serviciile pe care Bliss Control te poate redirectiona sunt: Facebook, Twitter, StumbleUpon, Pinterest, Tumblr, Foursquare, YouTube, LinkedIn, Google+, Meetup, Path, Instagram, si Flickr.

Folosind Bliss Control poti schimba descrierea, username-ul sau parola, emailul, setarile emailului, poza de profil si asa mai departe. De asemenea poti sa iti stergi contul sau sa iti resetezi parola in cazul in care ai uitat-o.

© Copyright 2010 - 2016 Adrian Benea . All Rights Reserved.

HostVision HostVision HostVision
%d bloggers like this: